Let’s Party!!! On a Sunday!?!?
Elia

Αν σου ζητούσα να περιγράψεις την Κυριακή τι θα μου έλεγες; Σαν συναίσθημα; Σαν χρώμα; Με μία λέξη; Το μεγαλύτερο κομμάτι του πληθυσμού της Ελλάδας νομίζω δεν χαίρεται την Κυριακή. Σου ορίζει την έναρξη της εβδομάδας, της δουλειάς και των υποχρεώσεων… Μέχρι το μεσημέρι της είσαι καλά, γιατί μια βόλτα θα βγεις, ένα brunch, έναν καφέ, ένα φαγητό θα το κάνεις, μετά είναι το θέμα… Τι θα κάνεις μετά για να μην σε πιάσει καταθλιψάρα;

Έλα να σου πω τι θα κάνεις! Θα βρεις τα πάρτι τα σωστά, που γίνονται Κυριακή απόγευμα! Εκεί γύρω στις 7:30 ξεκινάνε, μέχρι τις 10:30-11:00 και έχεις διασκεδάσει και έχεις πιει το ποτό σου και τα έχεις πει λίγο με τους φίλους σου και γυρίζεις σπίτι γεμάτος έτοιμος να αντιμετωπίσεις την εβδομάδα που ξεκινάει!

Με το σκεπτικό αυτό λοιπόν και με αφορμή τα καταστήματα που έχει φτιάξει ο υπερταλαντούχος φίλος μου Βαγγέλης, σε επίπεδο διακόσμησης, κινηθήκαμε προς Γλυφάδα μεριά! Το στέκι πλέον, γενικά της περιοχής, είναι στην οδό Κύπρου και στα πέριξ της! Εκεί λοιπόν θα πας στην οδό αυτή και θα βρεις τα εξής εστιατοριομπαρκαφέ: PERE, UBU και Sea Spice. Θα μπορούσα να σου κάνω ολόκληρη ανάλυση για τον άψογα διακοσμημένο χώρο, όχι επειδή έχω φίλο τον υπερταλαντούχο, επειδή ισχύει, αλλά θα πας και θα το καταλάβεις και μόνος σου! Θα μπορούσα να σου μιλήσω για το πεντανόστημο φαγητό τους, που στο ένα τρως Burger πολύ ωραίο κρέας και mainstream κουζίνα PERE, στο άλλο όλα τα βιολογικά υγιεινά που πιο νόστιμα μαγειρεμένα δεν τα έχεις ξαναφάει, σου το ορκίζομαι UBU και στο τρίτο Sea Spice απλώνεται όλη η θάλασσα στο πιάτο σου για να την χαρείς (εγώ τώρα που στα γρώφω έχω πάθει σιελόρροια, να στα πω…..) αλλά θα πας και θα το γευτείς και μόνος σου! Θα μπορούσα επίσης να σου μιλήσω για την φοβερή ομάδα που έχουν και την πολύ καλή διάθεση των ιδιοκτητών και όλου του προσωπικού, αλλά τα είπαμε θα πας, δεν είναι αυτό το θέμα…

Το θέμα μου είναι να σου μιλήσω για τα φοβερά πετυχημένα πάρτι που κάνουν τις Κυριακές, και γλιτώνεις την κατάθλιψη!!! Διαμαρτυρία σου λέει οι ψυχολόγοι απέξω που χάνουν €, πάρτι, χορό, κέφι και μπρίο εσύ μέσα!

Το θέμα μου είναι να σου μιλήσω για τα φοβερά πετυχημένα πάρτι που κάνουν τις Κυριακές και γλιτώνεις την κατάθλιψη!!! Διαμαρτυρία σου λέει οι ψυχολόγοι απέξω που χάνουν €, πάρτι, χορό, κέφι και μπρίο εσύ μέσα!

 

Οπότε, έχεις και διαλέγεις ανάλογα με τον τύπο σου! Τα γούστα και τις ορέξεις σου!!!

Θες πάρτι ελληνικό; Με οικοδέσποινα ένα πολύ όμορφο χαμογελαστό και υπερ-ενεργητικό κορίτσι; Πας Sea Spice! Εκεί γύρω στις 6-7 για να βρεις να σταθείς! Από μουσική θα τα ακούσεις όλα! Καλέ αλήθεια σου λέω! Θες Μαρινέλλα; Έχει το πρόγραμμα! Θες Μπίγαλη; Έχει και απ΄ αυτό! Έχει και μια αδυναμία στο Ρέμο επίσης… Εγώ δεν έχω. Καθόλου… Άλλα τι να κάνεις… Άρα ετοιμάσου να διασκεδάσεις, να χορέψεις, να πιεις και να στριμωχτείς… Χαμός σου λέω γίνεται! Μήπως εκεί στο στρίμωγμα σου συμβεί και κάποιο κονέ; Όπως παλιά; Georgia για βοήθα τον κόσμο σε παρακαλώ!!! Για να μην στα πολύ λέω θα περάσεις υπέροχα!

Αν είσαι από τους άλλους (κάπως πολύ χωρίζω τον κόσμο σε κατηγορίες, να το κοιτάξω…) εκεί στο PERE, δύο πόρτες παραδίπλα σα να λέμε, συμβαίνουν άλλα πάρτι! Με ξένα ακούσματα, διαφόρων μουσικών ειδών, σίγουρα όμως, τύπου στο υπογράφω, θα ακούσεις την καλύτερη κολεκτίβα από κάθε είδος!!! Πολύ δυνατά ονόματα στα ντεκς τα οποία αλλάζουν ανά διαστήματα, έτσι για να μην βαριέσαι! Για να είμαστε και απ του ντέιτ αυτή την Κυριακή 3/6 στο Pere φιλοξενούν τον Valeron για να πάρεις γεύση! Με τις αγαπημένες ταμπουρλιές που λέει και ένας φίλος!!! Φανταστική μουσική να στα πω! Αν και τα ξέρεις! Κάνε κράτηση όμως ε… για να το χαρείς το λέω!!!

Τέλος να στα πω… Επειδή αργόσχολος δεν είσαι, τύπου να έχεις 3 μήνες άδεια, και το καλοκαίρι μωρέ θες να είναι και λίγο πάρτι, την θες την καλοπέραση σου, έλα σήκω ντύσου και αλέ!!!