Jamiroquai και dance all night!!!
Elia
Εντάξει σας τα έχω πει ότι χωρίς συναυλία δεν είναι καλοκαίρι…..

Και παρ όλη την βροχή και τον άσχημο καιρό, που κανονικά θα έκανα εκδρομή 3ήμερο αλλά που να πας με 20 βαθμούς και καταιγίδα…. Αποφασίζω ώρα 7 το απόγευμα την ίδια  Κυριακή της συναυλίας και κλείνω εισιτήριο να πάω στην τελευταία μέρα του Release Festival για το 2018! Και θέλω να σου πω πως ήταν μια από τις καλύτερες αποφάσεις που πήρα στη ζωή αυτή!!!!!

Αργοπορημένη ούσα, έφτασα λίγο πριν εμφανιστούν επί σκηνής ο Parov Stelar με την μπάντα του και με την Cleo Panther στα φωνητικά, που μπορεί να πάρουν και σύνταξη μαζί τι να σου πω κι εγώ… Χαχα…. Και δεν θέλω να τους αδικήσω πολύ καλοί όλοι τους να τα λέμε, το μετά όμως με στιγμάτισε (βαρύ αλλά έτσι ένιωσα ψέματα να σου πω….)

“Ξεκάθαρα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ και ξεκάθαρα πιο γκρουπι από ποτέ!!!! ”

Εκεί λοιπόν στην δεύτερη μπύρα αρχίζει το video wall να γράφει σβήνει γράφει σβήνει, light show χαμός φωτάκια πάνω κάτω, κάπου εκεί μπαίνει και η μουσική και κάπου εκεί καταλαβαίνεις πως έχει γίνει δουλίτσα υπάρχει ένα κονσεπτ, μια παραγωγή από πίσω δεν είναι αρπαχτή…Έχει δημιουργηθεί το κλίμα το σωστό και εκεί εμφανίζεται και ο Jay Kay και κάπου εκεί είναι και η τελευταία στιγμή που θυμάμαι να είμαι ακίνητη γιατί μετά τα πόδια μου δεν σταμάτησαν, χορεύαμε όλο το βράδυ σου εξηγώ!!!

Το πόσο ωραία ήταν δεν ξέρω αν μπορώ να στο περιγράψω αλλά θα προσπαθήσω να σου δώσω εικόνα…. Ο Jay Kay με το γνωστό του καπέλο (ήθελα μια φορά στη ζωή αυτή να το φορέσω να δω πως είναι!!!! ) , την φόρμα του την adidas, τα γάντια του και με εμφανώς παραπάνω κιλά, γύρευε τι φάρμακα το κούμπωσαν το παιδί μετά την εγχείρηση στην σπονδυλική στήλη που έκανε. Δίπλα του τρεις κυρίες θεότητες στα φωνητικά ντυμένες με  παγιετα και μαύρα γυαλιά (τις λάτρεψα!!!!) να χρωματίζουν τα τραγούδια σαν gospel χορωδία. Έξι οι μουσικοί αν τους μέτρησα καλά, τώρα μην με ρωτήσεις τα ονόματα του υπόλοιπου γκρουπ δεν τα θυμάμαι σχώρα με, αυτό όμως που θυμάμαι είναι ο φανταστικός ήχος με την βοήθεια του ηχολήπτη βεβαίως, που πραγματικά τόσο ατόφιο και μεταλλικό ήχο σε συναυλία μπορεί και να μην έχω ξανακούσει. Και τραγούδια, πολλά τραγούδια ωραία τραγούδια τόσο ρετρό και τόσο σύγχρονα όσο πρέπει, δηλαδή δεν καταλαβαίνεις πόσο καλή δουλειά, έχω τρελαθεί ειλικρινά, είχε και διάρκεια η εμφάνισή τους δεν την λυπήθηκαν να στο πω κι αυτό.

Να δες παρακάτω το playlist να καταλάβεις, σου έχω βάλει και links σε όσα από τα τραγούδια υπάρχει σχετικό βίντεο στο youtube (τόσο καλή είμαι!!!)

Shake it on / Little l / Light Years/ Space Cowboy/ Alright/ Cloud 9 / Cosmic girl / Don’t give hate a chance/ Travelling / Seven days
Canned Heat / Lovefool / Depper underground

Κλείνοντας με περίσσιο ενθουσιασμό, θέλω να σου πω πως το αγόρι την ίδρωσε την φανέλα κυριολεκτικά, αφού είχε ντυθεί σαν χειμώνας , αλλά και μεταφορικά. Έκανε και τις σχετικές του φιγούρες όσο μπορούσε γιατί κάποια δυσκολία ήταν εμφανής. Σε κάθε περίπτωση κατάφερε να ξεσηκώσει πάνω από 10.000 κόσμο, να τον κάνει να χορεύει ασταμάτητα και για αυτό του βγάζω το καπέλο!!!!!

Jay Kay μου καλέ σε ευχαριστώ τόσο και θέλω να σου εξομολογηθώ, πως όπως εσύ μας είπες, σου ήταν πιο εύκολο στα 32 σου να κάνεις  show κουκλάκι μου, έτσι και για μένα στα 20something ήταν απίστευτη η ευκολία του να στέκομαι όρθια για τόσες ώρες στις συναυλίες. I feel for you….

Ξεκάθαρα φανταστικός και ξεκάθαρα πιο γκρούπι από ποτέ!!!!!!!