”Θρασχήμια” μια εικόνα χίλια κλάματα
Georgia
Θα ήθελα να θίξω ένα ιδιαίτερο θέμα που έχει απασχολήσει κατά κόρον κοριτσοπαρέες ανά την υφήλιο!

Θα  μιλήσω λοιπόν, για τα «θρασχήμια». Μην ανοίξεις λεξικό, δεν πρόκειται να βρεις τίποτα! Πάντα έψαχνα έναν πολιτικά ορθό χαρακτηρισμό για αυτά τα όντα που ζουν ανάμεσα μας και νομίζω θα συμφωνήσεις αν διαβάσεις παρακάτω!Τα «θρασχήμια» λοιπόν, είναι κάτι τύποι, άρρεν το φύλο, στο βαθύ καλικαντζαρί, ο τόνος στο ρι, που στο δικό τους κόσμο νομίζουν ότι είναι κελεπούρια, αλλά στην πραγματικότητα δε βλέπονται και έχουν τέτοιο θράσος που σου φέρονται και σα μαλάκες! Χαρακτηρίζονται από ιδιαιτέρως ξωτική ομορφιά και είναι βγαλμένοι σαν από παραμύθι, βλέπε εφτά νάνοι, χομπιτ, κουασιμόδος, Σρεκ και λοιπά πλάσματα της φαντασίας! Καλά, ατυχές το παράδειγμα, γιατί αυτοί οι χαρακτήρες μπορεί να υστερούν σε ομορφιά, όμως είναι και καλόψυχοι και τους αγαπάμε!

Ωστόσο, τα “θρασχήμια” συγκεντρώνουν όλα τα αρνητικά χαρακτηριστικά που μπορεί να έχει ένα αρσενικό και μάλιστα σε ένα ντιπ ακαλαίσθητο περιτύλιγμα παρακαλώ! Τσιγκουνιά, μιζεραμπλίαση, γκρίνια, βία, στενοκεφαλιά, κτητικότητα, απιστία, κόμπλεξ, καιροσκοπισμό και πολλά άλλα! Και σαφέστατα, θράσος! Είναι πραγματικά αξιοθαύμαστος ο τρόπος που σου ασκούν ψυχολογική βία και σε χειραγωγούν ανελέητα, βγαίνοντας πάντα από πάνω!

Και εσύ, κορίτσι μου όμορφο και ζουμπουρλούδικο, το ανέχεσαι! Και το χειρότερο κάθεσαι και κλαις και για την πάρτη τους! Γιατί χαρά μου; καθρέφτες το σπίτι δεν έχει; Να σε δεις, να σε καμαρώσεις δεν παίζει; Να πατήσεις ένα πόδι και να πεις:”Kαλά, τώρα εγώ για το Γκόλουμ τι με κλαίω; Πάω καλά;” Προς Θεού, μη με περάσεις για επιφανειακιά! Για κανέναν δεν αξίζει να κλαις! Ανεξαρτήτως εμφάνισης! Όμως, σε περίπτωση που έχεις τάσεις μαζοχισμού ρε παιδί μου, σε παρακαλώ, φρόντισε ο μαλάκας να είναι το λιγότερο θεογκόμενος! Μην πάει τζάμπα το δάκρυ! Κι αν έχουμε ζήσει μεγάλες στιγμές του στιλ να κλαίει η φίλη να χτυπιέται και από μέσα να χτυπιέται κι η αισθητική σου!

Θα μου πεις, κάτι θα σου κάλυπτε και στεναχωριέσαι! Μην κοιτάς εγώ έξω από το χορό που το βλέπω αντικειμενικά κι αδέκαστα ωσάν άλλος Μπάρας! Δε λέω η απελπισία πολλά κάνει τη σήμερον ημέρα! Αλλά σε παρακαλώ κοριτσάκι μου, το point είναι να είσαι με κάποιον που σε κάνει και νιώθεις βασίλισσα, είτε βλέπεται είτε όχι! Όμως, αν δεν βλέπεται και δε σου φέρεται και όπως σου πρέπει; Ήμαρτον! Και μη μου αρχίσεις τώρα τα η ομορφιά είναι υποκειμενική, γιατί σου έχω νέα!

“ Το point είναι να είσαι με κάποιον που σε κάνει και νιώθεις βασίλισσα, είτε βλέπεται είτε όχι! ”
Όπως πολύ ωραία μου τα εξήγησε ένας φίλος, η ομορφιά είναι αντικειμενικότατη, το γούστο είναι υποκειμενικό! Οπότε μην με παλαβώνεις! Για παράδειγμα, ένα καλλίγραμμο σώμα ωσάν αρχαίο άγαλμα είναι αντικειμενικά καλαίσθητο, ένα άγαλμα με μπυροκοιλιά δεν είναι! Αν όμως εσύ είσαι μπυροκοιλολάγνα και σ΄ αρέσει το σέβομαι και το επικροτώ! Αλλά όμορφο δεν είναι και χαλάρωσε!Έτερον εκάτερον!

Αλήθεια, συγχύζομαι πολύ με τα “θρασχήμια”. Και προσοχή, δεν ασκώ μπουλινγκ, ούτε είμαι καμιά που πιστεύει ότι η ευτυχία έχει να κάνει με την εξωτερική εμφάνιση! Και φυσικά, ο καθένας, όπως τη βρίσκει, αλλά με την ασχήμια της ανθρώπινης ψυχής, ένα θέμα το έχω! Μου τη δίνει ρε φίλε να μου το παίζεις κάποιος και να κάνεις κορίτσια σαν τα κρύα τα νερά να κλαίνε, να μη τα σέβεσαι και να τα έχεις καβάτζα! Για μπάστα φίλος, εμ γάλα δεν έπινες κι είσαι 150σεντιμετρ με τα χέρια ανάταση, εμ το φαγάκι σου δεν το έτρωγες μικρός, pushups δεν ξέρεις τι θα πει κι είσαι σαν ακρίδα έγκυος, εμ κοιτάς κι αφ υψηλού! Ό,τι κόμπλεξ έχεις και δεν έχεις θα το βγάλεις στο κορίτσι το ευαίσθητο, το απελπισμένο που το χτύπησε η μοίρα και έχασε τον ψηλό, το ευρύστερνο μαλακά και της έλαχες εσύ!

Έχω την άλλη που είναι μια χαρά αδύνατη με τα πιασιματάκια της και τις καμπύλες της και της λέει το χοντρό “θρασχημι”: “Εβαλες 3 κιλά και δε μπορώ να σε δω ερωτικά πια!”Κάθεται η wanna be Beyoncé και τρώει τα λυσσακά της και πέφτει στα Τάρταρα, γιατί το κακαθρασχήμι θέλει να ξενο κοιτάξει! Και δε βλέπει που δε μπορεί να δει ούτε το πουλί του απ’ την κοιλιά, λέει εσένα χοντρή! Ξενοκοίτα θρασχήμι”, αλλά μη με σκας και μου τη βγαίνεις και τεντιμπόη, γιατί Τέντι δε σε λες, τέντα μπορεί!

Όμως, να στα πω βρίσκουν και τα κάνουν! Τη σήμερον ημέρα είναι δύσκολο να βρεις άνθρωπο και έτσι πας να μου συμβιβαστείς με τον μονόφθαλμο στους τυφλούς! Όλα γίνονται γιατί δεν πιστεύεις ότι αξίζεις κάτι καλύτερο ή γιατί βαριέσαι να ψάξεις ή δεν έχεις άλλη υπομονή ή νομίζεις πως σε πήραν τα χρόνια ή κουράστηκες ή έχεις πληγωθεί πολύ! Να ξέρεις, στο λέω και δωρεάν, αξίζεις πολύ περισσότερα απ’ όσα πιστεύεις και μην αφήνεις κανένα να σου μεταφέρει την παράνοια του και να σε μειώνει σα γυναίκα και σαν προσωπικότητα, όπως και να έχει, είτε είναι ο Αλέν ο Ντελον, είτε ο Χάλις ο Μαύρος! Μπορείς να έχεις όποιον θέλει η ψυχή σου, αρκεί να έχεις θέληση , τύχη και καλαισθησία! Και το αξίζεις και το μπορείς! Το νου σας “θρασχημια”!