Ιδου το intro μου
Marianthi

Hello everybody και καλωσήρθατε στο fashionalyse this!

To όνομα μου είναι Μαριάνθη και νομίζω πως είμαι καλά. Born in the 80’s, living in Athens, working mum of two and that’s the story so far… or almost. Η αλήθεια είναι πως υπάρχει στη ζωή μου ένα “θεματάκι”, ένα πάθος, μια αγάπη που μεγαλώνει με τα χρόνια… H μόδα, το styling και κατά συνέπεια το endless shopping. Δηλώνω λάτρης του shopping, κυρίως online. Μου είναι αδύνατο να μετρήσω τις εργατοώρες που έχω περάσει με το κινητό παρέα, σερφάροντας στα άδυτα των online shops για να βρω αυτό το κάτι που μου έχει καρφωθεί!

Μου αρέσει και θέλω να παρακολουθώ τις τάσεις της μόδας, να είμαι όσο μπορώ updated και να τις ενσωματώνω στην ντουλάπα μου με τον τρόπο που μου ταιριάζει. Α, και εννοείται κατά βάσει με budget επιλογές. Δεν ξέρω αν “το έχω”, ξέρω όμως πως για μένα αυτή η ενασχόληση αποτελεί τρόπο έκφρασης και εξωτερίκευσης της όποιας δημιουργικότητας μου. Με τρελαίνει να το κάνω για τον εαυτό μου, για τα παιδιά μου, για τους φίλους μου!

You Either Know Fashion or You Don’t
Anna Wintour

Αυτό λοιπόν θα προσπαθήσω να μοιραστώ μέσα από αυτές τις γραμμές. ‘Ο,τι για μένα είναι stylish είτε πρόκειται για outfits είτε για μεμονωμένα κομμάτια όπως sneakers (άλλο μεγάλο κόλλημα), σύμφωνα με το τι είναι trending σήμερα κυρίως από συγκεκριμένες fashion bloggers και fashion sites που εμπιστεύομαι και πάντα μα πάντα ακολουθώντας το ένστικτό μου.

That’s all, really… Και αν όλα αυτά σας αρέσουν και σας αφορούν, ελάτε να περιηγηθούμε παρέα!